İl Milli Eğitim Müdürü bir katı sadece kendisine tahsis etti.

İl Milli Eğitim Müdürü bir katı sadece kendisine tahsis etti.

İl Milli Eğitim Müdürü bir katı sadece kendisine tahsis etti.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, müdürlükte yapılan tadilat çalışmasından sonra bir katı sadece kendisine tahsis etti.

Kurum çalışanlarından alınan bilgiye göre odalarda artık üç ya da dört kişinin bir arada çalışacak.

Salgın koşullarında bu durumun riskli olacağını ifade eden çalışanlar, müdürün bazı personelleri ek binaya gönderdiğini, bir katı sadece kendisine ayırdığını ifade etti.

Personele çay servisinin olmadığı müdürlük binasında müdürün kendine ait mutfağının olduğunu belirten çalışanlar, Abdülaziz Yeniyol’un makam odasına yeni perdeler, yeni koltuklar ve yeni zemin döşemesinin 2021/14 sayılı tasarruf tedbirleri genelgesine de aykırı olduğunu söylediler.

Tasarrufun personel için geçerli olduğunu, müdürün şahsında herhangi bir harcama sınırının olmayışına tepki gösteren çalışanlar, okullarda kağıt, temizlik malzemesi vb. ihtiyaçları velinin cebinden karşılayan anlayışla yaşadıklarının tezatlığına dikkat çekti.

Çalışanlar "Pandemi önlemi okullara yok, müdüre var" diye tepki gösterdi.

(Yalova/EVRENSEL.NET)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.