Kazada hayatını kaybeden lise öğrencisine sınıfta tören

Kazada hayatını kaybeden lise öğrencisine sınıfta tören

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Aslı Değirmen'in sınıfında tören yapıldı

- Bodrum ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren lise öğrencisi Aslı Değirmen'in sınıfında, arkadaşları ve öğretmenlerince tören düzenlendi.

Bodrum'un İslamhaneleri mevkisinde dün servise binmek için yolun karşısına geçmeye çalışırken E.Y. idaresindeki 34 PR 1082 plakalı otomobilin çarpması sonucu ölen lise öğrencisi Aslı Değirmen'in (14), ölümü ailesi başta olmak üzere, sınıf arkadaşlarını ve öğretmenlerini üzdü.

Gümbet Mahallesi'ndeki Ayşe Gülsevim-Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesine sabah gelen Değirmen'in arkadaşları, sınıfta tören düzenledi. Öğrenciler ve sınıf öğretmenleri, Değirmen'in oturduğu sıraya çiçek bıraktı.

Törene katılan Bodrum Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Semiz, olayın çok üzücü olduğunu söyledi. Tüm çocukların, ailelerinin çiçeği olduğunu ifade eden Semiz, "Siz ailelerinizin birer gülüsünüz, onlar için çok kıymetlisiniz. Bir anne, babanın gözüyle bakabiliyorum çünkü benim de sizin yaşınızda çocuklarım var. Aslımızı kaybettik. Yüreğimiz parçalanıyor." dedi.

Semiz, bir ailenin sabah saatlerinde çocuklarını güle oynaya okula uğurladığını, ancak aynı günün ikindi vaktinde toprağa verdiğini belirterek, bunun acı bir olay olduğunu ifade etti. Semiz, Değirmen'in ailesine başsağlığı diledi.

Aslı Değimen'in sıra arkadaşı Aytül Çınar da arkadaşını kalbinde yaşatacağını ve onu hiç unutmayacağını dile getirerek, "Benim sınıf arkadaşımdı, sıra arkadaşımdı. Onu sınıfça çok seviyorduk. O gün orada üst geçit olsaydı ve önlem alınsaydı, Aslı bugün yaşayabilirdi. Bundan sonra bir şeyin yapılması için can vermeyelim." diye konuştu.

Törende Aslı Değirmen'in arkadaşları, sınıf tahtasına duygularını ifade eden yazılar yazdı.

 
 
Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.