Lise Sınavlarında Erteleme Sinyali! Son Sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan Söyleyecek!

Lise Sınavlarında Erteleme Sinyali! Son Sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan Söyleyecek!

Lise kademelerinde ki öğrencilerin sınavları yapılacak mı? Lise sınavlarının ertelenme ihtimali var mı ?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün kendisine sorulan (Okulların açılması ya da sınav yapılması) sorusuna "Çok yüksek riskli olan bir şehirde ilin hıfzıssıhha kurulu, sayın valilerin gözetiminde o ille ilgili özel kararlar verebilir." şeklinde açıklama yapmıştı.

Okulların yüz yüze açılış tarihi ile ilgili yapılan açıklamaların ardından gözler sınavlara çevrildi.Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konu ile ilgili yaptığı açıklamada liselerde birinci dönem yapılamayan sınavlar ile ilgili 1 Mart tarihine işaret etti.Koronavirüs

Bilim Kurulu'nda Görüşüldü!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığını yapılan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı akşam saatlerinde sona erdi. Bakan Koca'ya tedbirlerin nasıl esnetileceği ve sıralamanın nasıl olacağı soruldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuyla ilgili pazartesi günü yapılacak kabine toplantısını işaret etti.

İşte o açıklama:

LİSELERDE SINAVLARIN YÜZ YÜZE YAPILIP YAPILMAYACAĞI

MEB ile üzerinde tartışılan bir durum. İllerin hangi durumda gelecek hafta görülecek. Riski olmayan illerde bir sorun olmayacak ama riski olan illerle ilgili nasıl olması veya ne zaman yapılması gerektiği MEB ile ve Kabine'de de durum değerlendirmesi yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.