MEB'DEN DERS KİTAPLARI MAL ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

MEB'DEN DERS KİTAPLARI MAL ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜCRETSİZ DAĞITILACAK ÖZEL SEKTÖR YAYINI DERS KİTAPLARI MAL ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

Bakanlığımızca Ücretsiz ders Kitabı Dağıtımı kapsamında; 2021-2022 eğitim-öğretim yılında okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz dağıtılacak ders kitaplarının satın alınması işi ihalesi (İKN:2021/109765 Pazarlık Usulü 21/b) 4 Mart 202Perşembe günü saat 10:30'da gerçekleştirilecektir.

 

Ders Kitapları ve Eğitim Araçları Yönetmeliğine göre Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığınca kabul edilerek ders kitabı olarak okutulması uygun bulunan ve 2020 Aralık Ek-2759 sayılı Tebliğler Dergilerinde duyurusu yapılan, EKAP kaydı bulunan tüm firmalar/kişiler EKAP üzerinden ihaleye davet edilmiştir.

 

İhaleye katılmak isteyen isteklilerden; EKAP kaydı olup ihaleye davet edilmeyenler ile EKAP kaydı bulunmayan kişiler/firmalar tarafından EKAP kaydı yapılarak İdaremize yazılı başvuruda bulunulması halinde, söz konusu kişilere/firmalara davetiye gönderilecektir.

 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

 

EK: Tebliğler Dergisinde Duyurusu Yapılan Ders Kitaplarına ait Yayınevleri Listesi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.