Meteoroloji duyurdu: İstanbul’a kar geliyor!

Meteoroloji duyurdu: İstanbul’a kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, perşembe günü yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşeceğini ve İstanbul’da kar yağışı beklendiğini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son dakika hava durumu tahminlerine göre, Perşembe günü İstanbul’da kar yağışı bekleniyor. 5 günlük...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, perşembe günü yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşeceğini ve İstanbul’da kar yağışı beklendiğini açıkladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son dakika hava durumu tahminlerine göre, Perşembe günü İstanbul’da kar yağışı bekleniyor.
5 günlük hava durumu tahminlerinde perşembe günü yurt genelinde hava sıcaklıklarının 8-10 derece düşeceği belirtildi. Öte yandan kar yağışının Perşembe günü İstanbul’da etkisini göstermesi bekleniyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Muğla, Antalya, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak, Ardahan çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.