Öğretmenler AÖF  Sınav Görev  Başvurusu Yapmayınca AÖF Sınav Ücretlerinde Artış Yapıldı.

Öğretmenler AÖF Sınav Görev Başvurusu Yapmayınca AÖF Sınav Ücretlerinde Artış Yapıldı.

Öğretmenler, AÖF Sınav Görev Başvurusu Yapmayınca AÖF Sınav Ücretlerinde Artış Yapıldı.

27-28 Kasım tarihlerinde yapılacak olan AÖF sınav görev başvuruları ikinci kez uzatıldı. Daha önce 5 Kasım tarihinde biten başvurular 10 Kasım tarihine kadar uzatılmıştı.

Bugün ise AÖF tarafından görev başvuru süresinin 12 Kasım tarihine kadar uzatıldığı açıklanırken bu sefer farklı olarak sınav görev ücretlerinde artış yapıldığı ifade edildi.

AÖF tarafından başvuru süresinin 2 defa uzatılıp ve son olarak görevli ücretlerinin artış yapılmasının sebebi olarak yeterli başvuru yapılmaması olarak yorumlanmıyor.

İşte yeni sınav görev ücretleri sınavda görev almak isteyen öğretmenler 12 Kasım 2021 saat 23:59'a kadar https://augis.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

27-28 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2021-2022 Öğretim Yılı Açıköğretim Programları Güz Dönemi Ara Sınavı görev talepleri açılmıştır.

Sınavda görev almak isteyenler, 12 Kasım 2021 Saat 23:59'a kadar AUGİS sistemi üzerinden görev talebinde bulunabilirler.

Güz Dönemi Ara Sınavı dahil olmak üzere görevli ücretlerinde artış yapılmıştır. 7

Yaklaşık olarak görev yeni ücretleri;

Bina Sınav Sorumlusu: 280 TL eski ücret 132 tl

Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 230 TL

Salon Başkanı: 200 TL eski ücret ise 120 TL

Gözetmen: 170 TL eski ücret 108 TL

MEB Personel Facebook Grubumuza katılıp gündeme dair eğitim sorunlarına dair görüş ve önerilerinizi sohbet bölümünde paylaşabilirsiniz.

Facebook Grubumuza Katılmak İçin : : Tıklayınız

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.