Sigara fiyatlarına Yüzde 100 zam gelecek iddiası!

Sigara fiyatlarına Yüzde 100 zam gelecek iddiası!

Sigara içen milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren sigara fiyatlarına yüzde 100 zam gelecek iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeni sigara fiyatlarını gören tiryakilerin sigara içmeyi bırakacağı ön görülüyor. Sigara tiryakilerin en fazla kullandığı sigara markalarının fiyatlarının ne kadar olacağı merak konusu olmuştu. 2020 yılı ilk ayından itibaren uygulanacak sigara fiyatları dudak uçuklattı.

Sigara ile mücadele kapsamında vatandaşların sigar içmemesi için her fırsatta sigaraya büyük zamlar yapılıyor.

SİGARAYA ZAM İDDİALARI SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Son olarak yapılan zamlarla birlikte sigara içenlerin sayısının düşmesinin ardından 2020 yılında yeniden sigaraya zam yapılacağı iddia edilmişti. 

SİGARA ZAMMI TİRYAKİLERİN CEBİNİ YAKACAK

Sigara tiryakilerini üzen sigaraya zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya üzerinde bomba etkisi yaratan sigara fiyatları sigara tiryakilerin hep ciğerlerini hem de ceplerini yakacak.

2020 SİGARA FİYATLARI ŞOK ETTİ!

Sosyal medya üzerinden yayınlanan 2020 sigara fiyatları şöyle:

Par. 32 TL

Mar. 30 TL.

Marl. 29 TL.

Mur. 25 TL.

Mur. 24 TL

La. 24 TL

Che. 23 TL

Che. 22.50 TL

En az 22,50 liradan satılan sigaraların yeni fiyatlarla satılmasının ardından sigara içenlerin sayısında oldukça büyük bir düşüş yaşanması bekleniyor.

Sigara fiyatlarına Yüzde 100 zam gelecek iddiası!

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.