SON DAKİKA! Süper Lig'in kaderi belli oluyor

SON DAKİKA! Süper Lig'in kaderi belli oluyor

Son dakika haberi: Corona virüsü salgını nedeniyle ertelenen Süper Lig'in kaderi 48 saat içerisinde belli olacak. Bugün ve yarın yapılacak corona virüsü testlerin ardından ligin yol haritasının tespiti sağlanacak.

Türkiye'de artan corona virüsü vakaları sayısı sonrası Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun devreye girmesiyle ligler ertelenmişti. Bu gelişmelerin ardından liglerin ne zaman başlayacağı merak konusu olurken, son dakika gelişmesi meydana geldi. Süper Lig kulüplerine bugün ve yarın detaylı corona virüsü testleri yapılacağı öğrenildi.

18 kulüp, bugün ve yarın futbolcular başta olmak üzere, teknik kadroları ve ilgili personellerine 15 dakikalık hızlı tanı kiti ile test uygulayacak.

İlgili Haberler

Taraftarlar, Süper Lig'i bu haliyle tescil etmek istiyor


İdmanlar çarşamba günü başlayabilir

Bu testlerin sonucunun Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirileceği, olumsuz duruma rastlamayan kulüplerin çarşamba gününden itibaren antrenmanlarına başlayabileceği gelen haberler arasında.

48 saat içerisinde belli olacak

Herhangi bir olumsuzluk yaşayan kulüpler için tedbir alınacak. 48 saat içerisinde yaşanacak bu gelişmeler, Süper Lig'in yenide başlangıç tarihinde büyük oranda rol oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.