Sünnet düğününde dansöz oynatmaya hapis cezası istendi

Sünnet düğününde dansöz oynatmaya hapis cezası istendi

Sosyal medyada ortaya çıktıktan sonra tepki çeken bir sünnet düğününde sünnet olacak çocuk ve düğüne katılan aralarında çocukların da bulunduğu kalabalığın ortasında, hayasızca yapılan dans gösterisi için soruşturma açılmıştı. Soruşturma kapsamında iddianame tamamlandı.

Bir sünnet düğününde sünnet olacak çocuk ve düğüne katılan aralarında çocukların da bulunduğu kalabalığın ortasında, hayasızca yapılan dans gösterisi sosyal medyada ortaya çıktı ve büyük tepki çekmişti.

Söz konusu sünnet düğününü organize eden sünnet olacak çocuğun annesi, babası ve amcası ile 3 dansöz hakkında iddianame tamamlandı.

Adli kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, iddianamede isnat edilen suçlamalar anne ve bababa için "Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali' suçundan, dansözler ise 'Çocuğun Cinsel İstismarı ve hayasızca hareket' suçlarından hapis cezası ile cezalandırılması istenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.