Sunucunun maaş isyanı! Bakan Albayrak'a seslendi

Sunucunun maaş isyanı! Bakan Albayrak'a seslendi

Kızılay Genel Müdürü'nün aldığı maaşı eleştiren 'Uyan Türkiyem' programının sunucusu Tahir Sarıkaya, canlı yayından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a seslendi.

Gökçeklerin sahibi olduğu Beyaz TV'de yayımlanan 'Uyan Türkiyem' programının sunucusu Tahir Sarıkaya, Kızılay Genel Müdürü'nün aldığı maaşı eleştirerek Albayrak'a "Bu işe el atın" çağrısında bulundu.

"MAAŞI 26 BİN LİRAYA YÜKSELMİŞ"
Tahir Sarıkaya şu ifadeleri kullandı: "Şimdi Cumhuriyet gazetesinin bir haberi vardı. Cumhuriyet gazetesi diyor ki; Kızılay Genel Müdürünün maaşı 2016 yılında 9 bin 988 liraymış. Ve 26 bin 50 liraya yükselmiş. Bakın Kızılay Başkanı buradan size sesleniyorum. Haberimi yalanlayabilirsiniz. Bu televizyon size de açık. Ama hala bir açıklama gelmedi. Yazıktır, günahtır eğer bu haber doğruysa. Bu ülkeden ekonomik sıkıntı var diyoruz, kriz var diyoruz. Kamunun da bu işe el atması gerekmiyor mu? Sayın Berat Albayrak, sizden istirham ediyorum bu çıkan haberlere açıklık getirin."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.