Yüksek ve çok yüksek riskli bölgelerde yüz yüze sınavlar nasıl yapılacak?

Yüksek ve çok yüksek riskli bölgelerde yüz yüze sınavlar nasıl yapılacak?

Dün yapılan kabine toplantısında açıklanan karara göre tüm risk gruplarında bulunan illerimizde lise kademesinde ki öğrencilerin ilk dönem sınavları yüz yüze yapılacak.. Peki Özellikler yüksek ve çok yüksek riskli bölgelerde sınavlar nasıl yapılacak?

Dün yapılan kabine toplantısı sonrasında alınan karar gereği tüm risk gruplarında bulunan şehirlerimizde ( mavi,sarı,turuncu ve kırmızı) lise kademelerinde okuyan öğrencilerin sınavları yüz yüze yapılacak.Peki Özellikler yüksek ve çok yüksek riskli bölgelerde sınavlar nasıl yapılacak?

Yüksek ve çok yüksek riskli bölgelerde sınavlar nasıl yapılacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan risk haritasında rengi turuncu ve kırmızı olan şehirlerimizde lise kademelerinde okuyan öğrencilerin sınavları 8 Mart tarihinden itibaren okullarda yüz yüze yapılacak. Bu şehirlerde öğrenciler uzaktan eğitime devam edecekler ve okul idareleri tarafından küçük gruplar (seyreltilmiş) halinde okulda yüz yüze sınavlara çağırılacaklar.

Öğrenciler okullarında yüz yüze sınavlarını bitirdikten sonra okullardan ayrılacak ve evlerinde uzakta eğitime devam edecekler.

Öte yanda yüz yüze sınavların yapıldığı bu süreçte öğretmen ve öğrenciler kısıtlamalardan muaf olacak.

mebpersonel.com/özel haber

Bizi Twitter üzerinden takip etmek için TIKLAYINIZ

Bizi Instagram üzerinden takip etmek için TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.