MEB'den Trabzon’a 20 milyon liralık eğitim ödeneği

MEB'den Trabzon’a 20 milyon liralık eğitim ödeneği

MEB'den Trabzon’a 20 milyon liralık eğitim ödeneği

MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Trabzon’daki okulların doğal gaz ve onarımı için 20 milyon liralık ödenek gönderdi. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Milletvekili Cora, “Milli Eğitim Bakanlığı görevine atanan Prof. Dr. Mahmut Özer Bey’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İlimizdeki ihtiyaç hâsıl olan okulların doğal gaz dönüşümü, onarım ve tadilatları için ihtiyaç duyulan ödenek talebimizin karşılanması için ilgililere talimatlarını verdi.

Temizlik ve güvenlik elemanı ihtiyacımızı da kendilerine bildirdik. Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz. Bakanımızı şehrimize davet ettik. En yakın zamanda ilimizi ziyaret edecek. Burada yapacağımız toplantılarda ilimizdeki okul ihtiyaçlarını ve yatırımları değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri bu ziyaretinden eli boş dönmedi. Bakan Özer’den Trabzon’daki okulların doğal gaz ve onarımı, ayrıca okullarda temizlik ve güvenlik elemanı istihdamı hususunda destek istendi.

Bakan Özer okullar için gerekli olan ödenekle ilgili yetkililere talimat verirken, bu haberi AK Parti Trabzon Milletvekilleri yaptıkları açıklamalarla duyurdu. BAKANIMIZ TRABZON’A GELECEK Ziyaretle ilgili açıklama yapan Milletvekili Cora, “Milli Eğitim Bakanlığı görevine atanan Prof. Dr. Mahmut Özer Beyi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İlimizdeki ihtiyaç hasıl olan okulların doğal gaz dönüşümü, onarım ve tadilatları için ihtiyaç duyulan ödenek talebimizin karşılanması için ilgililere talimatlarını verdi. Temizlik ve güvenlik elemanı ihtiyacımızı da kendilerine bildirdik. Göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz. Bakanımızı şehrimize davet ettik. En yakın zamanda ilimizi ziyaret edecek

. Burada yapacağımız toplantılarda ilimizdeki okul ihtiyaçlarını ve yatırımları değerlendireceğiz.” ifadelerini kullandı

. Milletvekili Bahar Ayvazoğlu “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e Trabzon Milletvekillerimiz ile birlikte yeni görevi dolayısı ile hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. İlimizde doğal gaz dönüşümü için yatırım ve onarım planlamasına alınması girişimlerinde bulunduğumuz Bahçecik ve Aydınlıkevler İmam Hatip Okulu’nun, Çarşıbaşı Öğretmenevi - Akşam Sanat Okulu ile Gazi İlkokulu’nun ihtiyaçları ve ilettiğimiz tüm taleplere gösterdiği ilgi ve destek nedeni ile kendisine teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Nazik misafirperverlikleri için Sayın Bakanımıza ve tüm çalışma ekibine teşekkür ederim.” şeklinde konuşurken,

Milletvekili Muhammet BALTA, “Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’i Milletvekili arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Trabzon’umuzdaki okullarımızın doğal gaz dönüşümü için 20 milyon ödenek gönderiliyor. Destekleri için Bakanımıza sonsuz teşekkürler.” dedi.

ÇEBİ VE KOCAMAN TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ilçelerindeki okulların doğal gaz dönüşümü ve tadilatı için emek gösteren AK Parti Trabzon Milletvekillerine teşekkür etti. Başkan Çebi, “Eğitim için 20 milyon TL. Önemli bir kaynak. Hayırlı olsun Trabzon. Teşekkürler Sayın Bakanım. Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’i ziyaret ederek okullarımız için şehrimiz için önemli konulardan biri olan benim de yakından takip ettiğim doğal gaz dönüşümü için 20 milyon kaynak aktarılmasını sağlayan çok değerli Milletvekilimiz TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet BALTA beye Milletvekilimiz Adnan GÜNNAR beye, Bahar AYVAZOĞLU hanımefendiye ve Salih CORA beye teşekkür ediyor, Ortahisar ilçemiz adına şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman ise şunları söyledi: “Öğretmenevimizin Tadilat ve Modernizasyonu, Gazi İlkokulumuza Konferans Salonu yapılması ile ilgili ödeneğin aktarılması konusunda desteklerini esirgemeyen Milli Eğitim Bakanımız Sn. Mahmut Özer’e, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Milletvekilimiz Muhammet Balta’ya, süreci sıkı bir şekilde başından beri takip eden Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu’na, Salih Cora’ya ve Adnan Günnar’a teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.