Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversiteye Hazırlıkta İddialı

Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversiteye Hazırlıkta İddialı

Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversiteye Hazırlıkta İddialı

Kocaeli Başiskele’de bulunan Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversite sınavlarına hazırlık çalışmalarına iddialı başladılar.

Kocaeli’nin Fen Liselerinin ardından başarı sıralamasında proje okulu olarak ikinci sırada gelen Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim yılına iddialı bir giriş yaptı

420 öğrencisi olan ve önümüzdeki yıl ilk mezunlarını verecek olan okulda bu yıl 120 öğrenci kayıt yaptırdı.

Eğitim öğretime yılına başlayalı iki yıl olmasına rağmen Kocaeli’de iyi bir başarı sıralaması yakalayan ve yer elde eden Servetiye Cephesi Anadolu Lisesi akademik kadrosuna kattığı yeni öğretmenler ve rehberlik servisi ile bu yıl iddialı bir çalışmaya imza attılar.

Henüz 11. Sınıfı okuyan öğrenciler kariyer planlama, akademik takip sistemi, Hafta sonu destekleme ve yetiştirme kursları ile öğrencilerini üniversiteye iddialı bir şekilde hazırlıyor.

Rehberlik Servisi Öğretmeni Tekbir GÜRPINAR’ın da okulda göreve başlamasıyla oldukça iddialı çalışmalar başlatan okul idaresi öğrencileri Bakanlığın açtığı ücretsiz destekleme ve yetiştirme kurslarında üniversiteye iddialı bir şekilde hazırlıyor. Birebir öğrenci takip sisteminin uygulandığı okulda her öğrenciye çders çalışma programları, motivasyon seminerleri, deneme sınavları, kamplar gibi daha bir çok etkinlik planlanıyor.

Bu kapsamda

28 Eylül 2022 Çarşamba günü 11. Sınıf öğrencilerini Yönetim Danışmanı ve Makine Mühendisi Kamil BOLAT ile bir araya geldi.

Öğrenciler ile samimi bir sohbet içerisinde söyleşi gerçekleştiren Kamil BOLAT “Hedef Oluşturma, Zamanı doğru planlama” konularında öğrencileri bilgilendirdi.

Hayatındaki tecrübeleri de paylaşan Kamil BOLAT ile öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi.

Okul Müdürü Musa KURT hedeflerinin Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında tüm öğrencilerini kurslar ile hedefledikleri Üniversitelere iyi dereceler ile yerleştirmek olduğunu ifade etti.

11. sınıf öğrencilerinin çoğunun okul kurslarını tercih ettiğini ve seneye tüm öğrencilerin kurslara gelmesini hedeflediklerini , akademik kadrolarının çok iyi olduğunu ve özveri ile çalıştıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.