Atama kararları resmi gazete'de yayımlandı

Atama kararları resmi gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atama kararları resmi gazete'de yayımlandı.

ATAMA KARARLARI

Karar: 2020/432 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince;

- Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Arif ÖZAYDIN,

- Siirt Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Nihat ŞINDAK, atanmıştır.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Tolga DEPCİ atanmıştır.

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN atanmıştır.

Haşan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Türkay DERELİ atanmıştır.

Toros Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Ömer ARIÖZ atanmıştır.

23 Eylül 2020

Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.