Belediyeye KPSS ‘siz Personel Alımı Başladı!

Belediyeye KPSS ‘siz Personel Alımı Başladı!

Belediyeler, iş arayanlar için heyecan verici bir fırsat sunuyor! KPSS şartı olmadan gerçekleşecek personel alımlarıyla, yüksek maaş ve avantajlı çalışma imkanları sağlanacak. Detaylar haberimizde!

Yeni İş Fırsatları Belediyede!

Belediyeye yapılacak personel alımları için başvuru şartları ve kadro detayları belli oldu. İlçe belediyesi, toplamda 25 beden işçisi, 2 büro personeli, 2 zabıta ve antrenör kadrolarına alım yapacak. Başvurular için son tarih 2 Mayıs olarak belirlendi. Başvuru yapacak adayların gerekli belgeleri ibraz etmeleri gerekiyor.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Başvurular için adayların 18 yaşını tamamlamış olması, kamu haklarından mahrum edilmemiş olmaları, belediye ilçesinde ikamet ediyor olmaları ve başka kamu kurumlarında mecburi hizmet sorumluluğu bulunmaması gerekiyor. Başvuruların şahsen yapılacağı adres ve gereken belgeler haberimizde bulunmaktadır.

Bu fırsatı kaçırmayın! Belediyede yüksek maaş ve avantajlı çalışma imkanlarıyla iş bulma şansınızı değerlendirin. Başvuru için son tarih yaklaşıyor, hemen başvurun ve kariyerinize yeni bir adım atın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.