Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenenecek?Bakan Selçuk Açıkladı.

Emekli Maaşları Ne Zaman Ödenenecek?Bakan Selçuk Açıkladı.

Emekli Maaşları Ne Zaman Yatacak?

 Emekli Maaşları Ne Zaman Yatacak? Aile Bakanlığından son dakika açıklaması! Emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte Emekli maaş ödemelerinin tarihi…

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli maaş ödemelerinin Ramazan Bayramı’ndan önce yapılacağını açıkladı! Bakan Selçuk’un açıklamalarından sonra binlerce emekli emekli maaşlarının hangi tarihlerde yapılacağını merak etmeye başladı. İşte Bakanlık tarafından açıklanan resmi tarihler ve detaylar!

Emekli Maaşları Ödeme Tarihi

Yaklaşık 13 milyona yakın vatandaşı yakından ilgilendiren açılama Bakan Selçuk tarafından yapıldı. Mayıs ayı emekli maaşı ödemelerinin tarihini açıklayan Bakan, “Emeklilerimizin aylıklarını öne çekerek bayramdan önce maaşlarını almalarını sağlayacağız” dedi. Bakan Selçuk yaptığı resmi açıklamada, emekli maaşlarının 15 – 22 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

SSK’lılar ve BAĞ-KUR’luların Maaşları Ayrı Günlerde Yatacak!

Bakan Selçuk 19 Mayıs tarihinin resmi tatil olması ve 24,25,26 Mayıs tarihlerinin de Ramazan Bayramı tatili olması sebebiyle ödemeleri öne çektiklerini açıkladı. SSK’lı emekliler 15 – 20 Mayıs tarihleri arasında, BAĞ-KUR’lu emekliler ise 21 – 22 Mayıs tarihlerinde emekli maaşlarını alabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.