Genç Üniversite Öğrencisi Online Eğitim Sırasında Yaşamını Yitirdi

Genç Üniversite Öğrencisi Online Eğitim Sırasında Yaşamını Yitirdi

22 yaşındaki Teoman Mehmet Arslan, Ankara'da yaşayan ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde fizik bölümü son sınıf öğrencisi olan genç, online eğitim sırasında aniden fenalaşarak hayatını kaybetti.

Arslan'ın ani ölümü, ailesini ve yakın çevresini derin bir üzüntüye boğdu.

Online eğitim sırasında kalbine yenik düştü

Genç üniversite öğrencisi, bilgisayar başında İngilizce öğretmeni ile online eğitim alırken aniden heyecanlanarak fenalaştı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Arslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İlk belirlemelere göre, genç öğrencinin kalp krizi geçirdiği tespit edildi.

Cenaze İşlemleri

Teoman Mehmet Arslan'ın cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılarak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildi. Otopsi işlemlerinin ardından genç öğrencinin cenazesi, yarın saat 11.00'de Muratpaşa Tekerli Mezarlığı'nda kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Genç yaşta aramızdan ayrılan Teoman Mehmet Arslan için başsağlığı dileklerimizi iletiyor, ailesine sabır diliyoruz. Ölümüyle sevenlerini derin bir üzüntüye boğan Arslan, ODTÜ camiasında ve yakın çevresinde büyük bir boşluk bırakmıştır.