İlk Gündem 3600 Ek Gösterge

İlk Gündem 3600 Ek Gösterge

Bu hafta çalışmalarına başlayacak Meclis’in ilk gündem maddelerinden biri 3600 ek gösterge olacak. Düzenleme heyecanla bekleniyor.

TBMM YARIN AÇILIYOR

TBMM, yerel seçim nedeniyle verdiği 2 aylık aranın ardından bu hafta çalışmalarına tekrar başlıyor. TBMM Genel Kurulu, çalışmalarına yarın start veriyor.

İLK GÜNDEM 3600 EK GÖSTERGE

Meclis'in ilk gündem maddelerinden biri 3600 ek gösterge düzenlemesi olacak. Meclis takvimine göre, Mayıs'ta gündeme gelmesi öngörülen yeni düzenlemeye ilişkin ilgili bakanlıkların çalışmaları sürüyor. Öğretmen, polis, hemşire ve din görevlileri ile bu görevlerden emekli olmuş kişileri kapsaması beklenen düzenleme, emekli aylıklarını ve ikramiyelerini önemli oranda artıracak.

KAMU PERSONELİ DİLEKÇE VERDİ

Sendikalar, düzenlemenin tüm kamu personelini kapsayacak şekilde genişletilmesini isterken, konuyla ilgili çok sayıda kamu personeli TBMM'ye dilekçe verdi.. Kaynak : Takvim  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.