İlkokul mezununa iş fırsatı! Devlet Su İşleri yeni personel alımı yapacak!

İlkokul mezununa iş fırsatı! Devlet Su İşleri yeni personel alımı yapacak!

İŞKUR’dan iş arayanlar için yeni bir müjdeli haber geldi. Devlet Su İşleri’nin yapacağı personel alımı merak konusu… Kaç personel alınacak ve başvuru şartları neler? Merak edilen her şey haberimizde…

Devlet Su İşleri (DSİ), eksik kadro bölümünde tamamlama yapmak için işçi alımı yapacağına dair yeni ilanlar yayımladı. Personel alımlarını yaparken KPSS şartı aranmayacak ve aynı zamanda başvurular 18 yaşından büyük adaylar için geçerli olacak.

Farklı alanlarda işçi istihdamı sağlanacak!

DSİ tarafından yayımlanmış olan ilanlar kapsamında 19 Nisan 2024 tarihinde birkaç pozisyon için işçi alımı gerçekleştirilecek. Toplamda 14 kişilik kontenjan açığı olan çeşitli bölge müdürlükleri ve şubeler ilan yayımlamış durumda. Bu ilanın detayları şu şekilde;

• DSİ Kütahya Birimi, 1 Engelli Beden İşçisi (Genel)

• DSİ 3. Bölge Müdürlüğü (Eskişehir), 1 Eski Hükümlü Beden İşçisi (Genel)

• DSİ 34. Şube Müdürlüğü, 1 Engelli Beden İşçisi (Genel)

• DSİ Taşköprü Sulama Birliği, 13 Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı)

Personel alımı şartları belirlendi!

DSİ'nin yapacağı işçi alımı için aradığı temel şartlar içinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak yer alıyor. Ayrıca sağlık açısından görevini yapmasına engel bir duruma sahip olmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak ve 18 yaşını tamamlamış olmak da gerekli şartlar arasında.

Beden işçisi olarak başvuru yapacak kişiler için özel koşullar şu şekilde;

• En az ilköğretim mezunu ve en fazla lise ve dengi okuldan mezuniyetinin olmas,

• En az %40 engelli sağlık kurulu raporuna sahip birey olması,

• 19.04.2024 tarihi itibariyle 18 ile 35 yaş arasında olması, gerekiyor.

DSİ işçi başvuru tarihleri ne zaman?

Başvuru yapmak isteyenler, 18 Nisan 2024'ten itibaren en geç 24 Nisan 2024'e kadar bu işlemi gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adayların başvurularını İŞKUR'un internet sitesi veya ALO 170 hattı üzerinden gerçekleştirmesi mümkündür. Başvuruların kabul edilmesinde, gerçeğe aykırı beyanlarda bulunanların başvurusu olması halinde geçersiz olacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum