İstanbul Üniversitesi AUZEF soru kitapçığı ve cevapları açıklandı mı?

İstanbul Üniversitesi AUZEF soru kitapçığı ve cevapları açıklandı mı?

AUZEF sınavın hemen ardından soruları ve cevapları yanıtlıyor. AUZEF soruları ve cevapları ne zaman yayınlayacak? sorusu araştırılıyor. Peki; AUZEF vize soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Haberin devamında bulabilirsiniz.

Binlerce öğrencinin katılımı ile her yıl 4-5 Mayıs tarihleri arasında İstanbul üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi vize sınavları gerçekleşiyor. 20 soruluk testten oluşan bu sınavı üniversite eğitimini açıktan devam ettiren öğrenciler yanıtlıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Üniversitesi AUZEF vize soruları ve cevapları gündemdeki yerini aldı. Bu hafta sonu binlerce öğrencinin katılımı ile 81 il ve KKTC olmak üzere 112 sınav merkezinde eş zamanlı gerçekleşiyor. Her ders için ayrı olarak hazırlanan kitapçıkları cevaplama süresi yalnızca 30 dakika. Sınavın ardında da 2024 AUZEF soruları ve cevap anahtarı yayınlanmış olacak. O halde AUZEF soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak, PDF olarak indirebilir miyiz? Detaylar şu şekilde…

AUZEF vize sınavları hangi tarihte 2024?

İstanbul üniversitesi Açık ve Uzaktan eğitim fakültesi AUZEF bahar dönemi sınav tarihleri 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavları 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde 81 il ve KKTC dahil olmak üzere 112 sınav merkezinde gerçekleşecek.

AUZEF vize sınavları hangi saat aralığında gerçekleşiyor?

AUZEF sınavı iki oturumdan oluşmaktadır. Sabah oturumu 09.30 da başlayacak öğleden sonra oturumu ise 14.00 ‘de başlayacaktır.

Adaylar, http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yapabilirler ve belgelerini alabilirler.

İstanbul üniversitesi AUZEF soruları ve cevaplarının tamamlanmasının ardından erişime açılacağı ön görülüyor. Şuan sınav sorularının ve cevaplarının tarihini henüz duyurmadı.

Çoktan seçmeli sınavlarda 20 soru sorulmakta ve 30 dakika süre verilmektedir. Açık öğretim programlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürmektedir.

Sonuç olarak ara/vize sınav sonuçlarının etki oranı %30, bitirme /telafi sınavının ise %70’tir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.