Sözleşmeli sağlık personeli başvuruları başladı

Sözleşmeli sağlık personeli başvuruları başladı

İstanbul'daki sağlık kuruluşlarında görev yapmak üzere sağlık bakanlığı kadrolarına alınacak olan 3000 sağlık personeli alım başvuruları başladı.. İşte detaylar..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından İstanbul'da ki sağlık kuruluşlarında çalışmak üzere sağlık bakanlığı tarafından 3000 sağlık personeli alınacağını duyurmuştu.Ayrıca Bakan Koca,yerleştirmelerin ÖSYM tarafından yapılacağını söylemişti.

Bu konuda ÖSYM tarafından yapılan duyuruda sözleşmeli sağlık personeli alım tercihlerinin 16-22 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

ÖSYM tarafından yapılan duyuruda ;

"Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2020/8 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir." denildi

Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/8 Tercih Kılavuzu için Tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.