Ücretli Öğretmenler Adil Kontenjan Dağılımı  Ve Atama Duyurusunu Bekliyor

Ücretli Öğretmenler Adil Kontenjan Dağılımı Ve Atama Duyurusunu Bekliyor

Ücretli Öğretmenler Atama Duyurusu Ve Adil Kontenjan Dağılımı Bekliyor. 5 bin ücretli öğretmen atama duyurusu ve adil kontenjan dağılımı bekleniyor.

Ücretli Öğretmenler Atama Duyurusu Ve Adil Kontenjan Dağılımı Bekliyor. 5 bin ücretli öğretmen atama duyurusu ve adil kontenjan dağılımı bekleniyor.Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl 20 000 sözleşmeli öğretmen ataması ve ek ders karşılığı çalışıp gerekli şartları sağlayan ücretli öğretmenler arasından 5 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. Başvuruları geçen ay alınan adayların başvurularının üzerinden 1 ay geçmesine rağmen hala sözlü sınav-mülakat yerleri açıklanmadı. Ücretli öğretmen atamasına şartları tutan adaylar, mülakat yerleri duyurusunu ve kontenjan dağılımının yeniden düzenlemesini talep ediyor.

Ücretli öğretmenlerin sözleşmeli olarak atanması için 5000 kontenjan ayrıldı. 5000 ücretli öğretmen ataması için alım yapılacak branşlar ve atama mülakat takvimi belirlendi. 5000 ücretli öğretmen ataması branş kontenjan dağılımı adayları memnun etmedi. Verilen kontenjanların büyük çoğunluğunun boşta kalacağını iddia eden öğretmen adayları, branş kontenjan dağılmının ön başvuru ile tekrar belirlenmesini istiyorlar. Bunun için Milli Eğitim Bakanlığına çağrıda bulunuyor.

İŞTE 5000 ÜCRETLİ ÖĞRETMEN ATAMASI İÇİN ADAYLARIN YAPTIĞI ÇAĞRI:

5000 Ücretli öğretmenin sözleşmeli olarak atanması ile ilgili yapılan kontenjan dağılımı Milli Eğitim Bakanlığının belirttiği şekilde YAPILMAMIŞTIR.. Ön başvuru alınmadan yapılan kontenjan dağılımı adil olmayıp birçok kontenjan boşta kalacaktır. Bazı branşlara mevcut aday sayısından fazla kontenjan verilip diğer tüm branşlara birer kontenjan verilmiştir. Kontenjan dağılımının hakkaniyetli şekilde önbaşvuru alınarak yapılmasını talep etmekteyiz. Bu konuda sesimizin duyulmasında desteklerinizi bekliyoruz.

MEBPERSONEL.COM/ÖZELHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.