WhatsApp’tan eşi benzeri olmayan yenilik!  Etkinliklerinizi artık planlayabileceksiniz!

WhatsApp’tan eşi benzeri olmayan yenilik! Etkinliklerinizi artık planlayabileceksiniz!

Dünyada milyonlarca kullanıcının tercihi WhatsApp uygulaması yeni bir özellik getirerek Topluluklar seçeneğini kullanıcılarına sunuyor. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar topluluk oluşturup, etkinlik duyurusunda bulunabilecekler.

WhatsApp kullanıcılarına yeni özellik müjdesi!

ABD’li şirket Meta’nın en çok tercih edilen uygulaması WhatsApp Topluluklar seçeneği ile yeni bir özelliğin müjdesini verdi. Bu güncelleme sayesinde kullanıcılar, Topluluklar seçeneğinden grup kurup, etkinlik organize edebiliyor olacaklar. Böylece hem kendi etkinliklerini duyurabiliyor olacaklar hem de başka etkinlikleri de takip edebilecekler. Topluluğa dahil olan herkes etkinlik düzenleyebilecek ve diğer tüm katılımcılar etkinlik sahibini görebiliyor olacak.

Etkinliklere katılmak da tüm katılımcılar için oldukça kolay bir yöntemle mümkün olacak. Kullanıcılar organizasyonlarını kolaylıkla duyurma ve etkinliklerden haberdar olma fırsatı bulacaklar. Gruptaki herkes topluluk bilgi sayfasından etkinliklere katılabilecekler. Aynı zamanda tüm katılımcılara etkinlikten birkaç gün önce hatırlatma bildirimi geliyor olacak. Bu sayede toplulukta bulunan tüm katılımcılar etkinliklerden haberdar olabilecekler.

Topluluk seçeneği ile etkileşim kolaylığı

Etkinlik ve organizasyonlar için kullanılacak olan bu özellikte kullanıcılar admine yorum yapma imkanı da bulacaklar. Bu yorumlar gruplanmış olarak görüleceği için herkes tarafından okunabiliyor olacak. Yeni özellikler ile grup içi etkileşim kolayca gerçekleşmiş olacak.

Etkinliklerin kolaylıkla organize edilmesini sağlayan bu yeni özellik, şuan için bir topluluğa ait gruplarda kullanılmakta. Birkaç ay içinde tüm gruplar için kullanılabilir olacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.