Ataması Yapılmadığı İçin İnşaatta Çalışan Öğretmen Ölü Bulundu...

Ataması Yapılmadığı İçin İnşaatta Çalışan Öğretmen Ölü Bulundu...

Atanmayan bir öğretmen, çalıştığı inşaat halindeki apartmanın asansör boşluğunda ölü bulundu.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir inşaatta çalışan Osman Varlı asansör boşluğunda ölü olarak bulunmuştu. Dün yaşanan olayda ölen Varlı'nın öğretmen olarak atama beklediği ortaya çıktı.

İş cinayeti, saat 12.30 sıralarında Esenyurt Namık Kemal Mahallesi'nde bulunan inşaat halindeki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmana gelen inşaat sahipleri, asansör boşluğunda bir kişiyi yerde hareketsiz yatarken buldu.

İnşaatın sahiplerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları çalışmada yerde hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise hayatını kaybedenin inşaat halindeki apartmandaki dairelerin kapılarını takan işçi Osman Varlı olduğunu tespit etti. Varlı'yı bulan kişiler ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Hayatını kaybeden işçinin cenazesi, kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.