Bakan Mahmut  Özer Kravat Takmadığı İçin Toplantıdan Kovduğu İl MEM Yardımcısını Görevden Aldı.

Bakan Mahmut Özer Kravat Takmadığı İçin Toplantıdan Kovduğu İl MEM Yardımcısını Görevden Aldı.

Bakan Mahmut Özer Kravat Takmadığı İçin Toplantıdan Kovduğu İl MEM Yardımcısını Görevden Aldı.

Mebpersonel.com Özel Haber Geçtiğimiz ay Bakana Mahmut Özer'in Afyonkarahisar ilini ziyaretinde basına yansıyan ve şuana kadar da yalanmayan haberde Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer'in Afyon Valiliğini ziyareti sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Emin Karaosman da makama toplantıya çağrıldı. Emin Karaosman'ı kravatsız gören Bakan Özer "Sen kimsin" diye sordu. Karaosman "Ben Milli Eğitim Müdür yardımcısıyım" cevabını verdi. Bakan Özer, "Senin kravatnı nerede" diye sorunca Karaosman "Biz kravat takmayız" cevabını verdi.Bunu üzerine Bakan Özer "Kravat takmayanı biz hiç takmayız, şimdi çık dışarı" diyerek Karaosman'ı toplantıdan kovduğu yer almıştı.

Bu olay üzerinden bir ay geçtikten sonra İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Emin Karaosman'ın görevden alındığı bildirildi.

3 Kasım'da MEB Bütçe görüşmelerinde Afyonkarahisar CHP Milletvekili Bakan Mahmut Özer'e bu olayı hatırlatıp bu olaydan dolayı Sendika Başkanı Hem Milli Eğitim Bakanına Hemde Onuruyla Mesleğini Yapan Hurdacılara Hakaret Etti, Gereğini Yapın..! ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'dan görevden alındı yerine Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü atandı.

www.mebpersonel.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.