Bakan Mahmut Özer: Öğretmen Buluşmalarının Yapılacağı İlleri Açıkladı.

Bakan Mahmut Özer: Öğretmen Buluşmalarının Yapılacağı İlleri Açıkladı.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Tarih, Kültür ve Medeniyet Bilinci Semineri kapsamında ilkokul ve ortaokullarda görev yapan okul yöneticileri ile İstanbul'da bir araya geldi.

Seminerin açılışında konuşan Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul'da Tarih, Kültür ve Medeniyet Bilinci Semineri kapsamında 5'inci buluşmanın düzenlendiğini hatırlatarak üç dört ay önce başlattıkları bu yolculuğun başarılı ve istikrarlı bir şekilde devam ettiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Özer, ilk kez İstanbul'a gelen okul yöneticilerinin olduğunu, dolayısıyla öğretmenlerin de İstanbul ile buluşmaları için çalıştıklarını kaydederek bu nedenle geçen hafta ilk kez öğretmen düzeyinde İstanbul buluşmalarının gerçekleştiğini anımsattı.

Özer, öğretmen buluşmalarının Çanakkale'de, Bursa'da, Konya'da ve Gaziantep'te, farklı illerde de yaygınlaştırılacağını, deneyim ve paylaşımlarının artırılacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.