Bakan Yusuf Tekin'den milyonlarca öğrenciyi üzen haber!

Bakan Yusuf Tekin'den milyonlarca öğrenciyi üzen haber!

Bakan Yusuf Tekin'den milyonlarca öğrenciyi üzen haber!

Milli Eğitim Bakanlığında devamsızlık affı tartışmaları sürüyor. Milyonlarca öğrenci af beklerken, Meb kanadı bu konuda sıkı tutum sergiliyor.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bir okul ziyareti gerçekleştirdi. Burada öğrenciler Bakan Yusuf Tekin'den devamsızlık affının gelmesini istedi.

Lakin Bakan Tekin'den konu hakkında olumsuz yanıt geldi.

Bakan Tekin devamsızlık affını şöyle savundu:

“Siz niye devamsızlık yapmak istiyorsunuz normalde ders çalışmak için başka yerlere gidiyorsunuz ya da kurs alıyorsunuz dimi? Biz dedik ki niye çocuklar böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorlar. Hiç bir anlamı yok. Ama bir algı var.

Diyorlar ki; Milli Eğitimdeki öğretmen yetersiz. Burada kafanızı karıştıran şey birileri size algı operasyonu yapıyor. O yüzden sizden istediğim başka bir şeyle uğraşmayın. Okulunuz size yeter. İsterseniz DYK benzeri şeylerle hafta sonu kursları açalım. Siz okulunuza devam edin. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Hal böyleyken niye devamsızlık yapasın?”

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum