Eğitimcilerin Gündemi Promosyon: O ilde 5 Bin İmza Topladılar

Eğitimcilerin Gündemi Promosyon: O ilde 5 Bin İmza Topladılar

Eğitimcilerin Gündemi Promosyon: O ilde 5 Bin İmza Topladılar

Eğitim camiası son haftalarda gündemi promosyon paraları. Sürekli olarak gündeme getirilen konu ile ilgili olarak Eğitim Bir Sen 5 bin imza topladı.

Eğitim Bir Sen Eskişehir1 Nolu Şube, maaş promosyonlarının güncellenmesi için topladığı yaklaşık 5 bin imzayı ilçe milli eğitim müdürlüklerine dilekçe ile teslim etti.

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Eğitim Bir Sen Eskişehir 1 Nolu şube olarak tüm ilçelerimizde halihazırda devam eden maaş promosyon anlaşmalarının mevcut enflasyon şartları altında eriyip gitmesinden dolayı sözleşmelerin güncellenmesi veya yeniden ihale yapılması yönünde çalışmalarımızı 2022 Mart ayından beri tüm eğitim çalışanları adına devam ettiriyoruz. Geçtiğimiz hafta ihalelerin iptal edilmesi için başlattığımız imza kampanyası'nda toplanan yaklaşık 5000 imzalı dilekçeleri Odunpazarı ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize yazılı başvurumuzla birlikte teslim ettik. Yetkili sendika Eğitim Bir Sen, tüm eğitim çalışanlarının sesi olarak bir kez daha mevcut promosyon anlaşmalarının iptal edilmesini ve güncel şartlara uygun yeniden ihale yapılmasını bu işin sorumlusu İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinden talep ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.