FETÖ Derneğinin Ödül Töreninde Eğitim MEB'e Bırakılacak Kadar Önemsiz Değil Diyen Turan Akpınar MEB'de Şu An Hangi Görevde?

FETÖ Derneğinin Ödül Töreninde Eğitim MEB'e Bırakılacak Kadar Önemsiz Değil Diyen Turan Akpınar MEB'de Şu An Hangi Görevde?

Turan Akpınar ,Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı dönemde KHK ile kapatılan FETÖ Derneği Eğitimciler Derneği´nde yaptığı bir konuşmada Eğitim resmi kurumlara, Milli Eğitim Bakanlığına bırakılacak kadar önemsiz değil ? diye açıklama yaparak öğrencileri bu derneğe yönlendirdiği ve bu dernekle ortak çalışma yaptığı da iddia edilmişti.

Peki böylesine skandal bir açıklamayı yapan Akpınar şu an Milli Eğitim Bakanlığında hangi kritik görevde ? Öncelikle O Konuşmayı şöyle bir hatırlayalım:

Yukarda da görüldüğü gibi Turan Akpınar KHK ile kapatılan FETÖ Derneği Eğitimciler Derneği´nde yaptığı bir konuşmada "Eğitim resmi kurumlara, Milli Eğitim Bakanlığına bırakılacak kadar önemsiz değil " açıklamasında bulunuyor.

Turan Akpınar Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı dönemde ;

FETÖ ihanet yapısının 2014 yerel seçimlerinden önce hazırlattığı ?aslında neler oluyor broşürünün? Sivas Selçuk Fen Dershanesinde de dağıtıldığı için konu hakkında şikayet edilmiş ve bu konunda Akpınar tarafından üstününün kapatıldığı iddia edilmişti.

Bunun yanında Akpınar daha sonra yaptığı Adana ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü dönemlerine dair de bir çok iddia bulunuyor bu konuları da daha sonraki haberlerimizde bulabileceksiniz.

Sonuç olarak hakkında bu kadar iddia bulunan Akpınar peki şu an hangi görevde sorusuna cevap verecek olursak. Akpınar şu an Milli Eğitim Bakanlığında Bakan Danışmanı olarak görev yapmaktadır ve Ankara Kulislerinde konuşulan iddialara göre MEB'e geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete ile tahsis edilen 34 Genel Müdür Yardımcılığı Kadrosu sonrası önümüzdeki süreçte Akpınar'ın Genel Müdür Yardımcılığı Kadrosuna atanacağı konuşuluyor.

Böyle bir skandal açıklama yapan birinin şu an nasıl MEB Bakan Danışmanı olabildiğinin cevabını da siz değerli mebpersonel okurlarımıza bırakıyoruz..

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

10 Yorum