Kim Milyoner Olmak İster'de öğretmen yarışmacı alfabeyi sayamadı!

Kim Milyoner Olmak İster'de öğretmen yarışmacı alfabeyi sayamadı!

Kim Milyoner Olmak İster'de öğretmen yarışmacı alfabeyi sayamadı!

Kim Milyoner Olmak İster, ilginç ve eğlenceli anlara sahne oluyor. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde Sinem Ayanoğlu isimli yarışmacının karşısına alfabelerle ve sayılarla ilgili soru çıktı. 50 bin TL değerindeki soru karşısında uzunca bir süre çaba harcayan yarışmacı, yanlış şıkkı işaretledi. Neredeyse 16 dakika boyunca aynı soruya takılı kalan Ayanoğlu'nun öğretmen olmasına rağmen alfabeyi sayamaması ise sosyal medyanın diline düşmesine neden oldu.

ALFABEYİ SAYAMADI!

Yarışmacının karşısına, ‘Hangi sayıyı harflerle yazabilmek için Türk alfabesindeki tüm sesli harfleri kullanmak gerekir?’ sorusu çıktı. Şıklarda ise şunlar yer aldı:

A-67.334

B-22.415

C-68.912

D-56.918

Doğru cevap A şıkkı olacaktı fakat yarışmacı D şıkkını seçti. Gördüğü soru karşısında afallayan yarışmacı, Türk alfabesindeki sesli harfleri hatırlayamadı. İmirzalıoğlu'nun ise alfabenin başından saymaya başlamasını önerdikten sonra yarışmacı, alfabeyi baştan saymaya başladı. Ayanoğlu'nun yaşadığı bu ilginç anlar, sosyal medyada da gündem oldu. İşte gelen yorumlardan bazıları:

"Öğretmen olarak yerin dibine girdim. Hanımefendi ne alfabe biliyor ne sesli harf. İnanılmaz."

"Bu hanımefendiyi buraya nasıl almışlar aklım almıyor vallahi. Bu kadar cahillik görülmedi."
"Şükür elendi."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.