MEB Bakan Yardımcısının Paylaşımı Veda Mesajı Olarak Algılandı.

MEB Bakan Yardımcısının Paylaşımı Veda Mesajı Olarak Algılandı.

MEB Bakan Yardımcısının Paylaşımı Veda Mesajı Olarak Algılandı.

Mebpersonel.org /Özel Haber Milli Eğitim Bakanlığında seçim sonrası büyük çaplı değişimlerin olacağını yazmış ve bu değişimler için Bayram sonrasında düğmeye basılacağına dair haberleri sitemizde yazmıştık.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Sosyal medya hesabından alışık olmadığımız bir şekilde Yunus Emre'nin "Yürü Yürü Yalan Dünya "şiirini paylaştı.

MEB Bakan Yardımcılarının göreve geldikleri bu yandan MEB'de eğitim adına bir katkı sunmadıkları sadece kendi adamlarını bir yere getirme derdinde oldukları ve bu konuda bir birleri ile bir yarışa girdiği ve bu yüzden son zamanlarda Bakan Yusuf Tekin ile Bakan Yardımcıların arasının açıldığı ve Bakan Tekin'in de değişimler için uygun zamanın beklediği iddia edildiği bir dönemde de Şamlıoğlu'nun bu paylaşımının aslında bir veda mesajı olduğu iddia edildi.

MEB'de değişimlere dair tüm ayrıntılı haberleri mebpersonel sitemizde bu hafta bulabileceksiniz.

Hangi Bakan Yardımcıları görevden alınacak, görevden alınan Bakan Yardımcılarına kimler atanacak?

Yeni atanacak Bakan Yardımcılarına dair genel bir değerlendirmeyi de ayrıca yazacağız.

Sizce hangi Bakan Yardımcıları görevden alınmalı ve yerlerine kimler atanmalı? Yorumlarda görüşlerinizi yazabilirsiniz..

İşte o Paylaşım.

64a5f4b4-a2b7-48a0-8af1-b171f571bbd0.jpg

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

50 Yorum