MEB'de yer yerinden oynayacak!

MEB'de yer yerinden oynayacak!

MEB'de yer yerinden oynayacak!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), il müdür yardımcıları ve ilçe müdürlerine yönelik önemli bir karar aldı ve bayramdan sonra duyurulacak...

MEB'den il ve ilçe yöneticilerini etkileyen önemli karar! Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, sınavsız 76. maddeden atanan yaklaşık 200 şube müdürü atamasını, mahkeme kararları doğrultusunda iptal edeceği ve kararnamelerin bayram sonrası illere gönderileceği bildirilmişti.

MEB'de yaşanan son dakika gelişmesi ise, il müdür yardımcıları ve ilçe müdürlerini hakkında. Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir Kazak, taşra teşkilatındaki bu yöneticilere rotasyon yapılacağını bildirdi. Uygulamanın bayramdan sonra gerçekleşeceğini söyleyen Genel Başkan Kazak'ın konuya ilişkin ifadeleri şöyle;

İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİNE ROTASYON

"Uzun zamandır alt yapı çalışmaları tamamlanan MEB İl Müdür Yrd. Ve ilçe Müdürlükleri kadrolarında bayramdan sonra rotasyon beklenmektedir. "

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

51 Yorum