MEB’den devamsızlıkla ilgili açıklama geldi!

MEB’den devamsızlıkla ilgili açıklama geldi!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sınıf tekrarı ve devamsızlık affı ile ilgili aldıkları karar doğrultusunda önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar işte sizlerle...

Bakan Tekin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi!

Ankara Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde yapılan toplantıda, sınıf tekrarı ve devamsızlık konusunda asla taviz vermeyeceklerini dile getiren Bakan Tekin, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yürütülen eğitim politikaları kapsamında, 81 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldiklerini açıkladı.

Sınıf tekrarı ve devamsızlığa af yok!

Sınıf tekrarı ve devamsızlık affıyla ilgili aldıkları karar ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katılmış olduğu toplantıda, kamuoyunun görüş ve önerilene sunulan yeni müfredat taslağı başta olmak üzere, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ile ilgili alınan ve alınması gereken tedbirler hakkında konuştu.

Sınav tarihi yakın olan YKS ve LGS ile ilgili açıklama yapan Bakan Tekin, ilgili sınavlarda çıkacak tüm soruların Milli Eğitim Bakanlığında yer alan müfredattaki kazanımlardan oluştuğu anımsatarak, öğrenci ve velilerin bu yönde bilgilendirilmesi gerektiğinin önemine değindi.

Eğitim öğretim yılı başında alınan kararlara dikkat çeken Bakan Tekin, sınıf tekrarı ve devamsızlık affıyla ilgili aldıkları karar konusunda asla taviz vermeyeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

6 Yorum