Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den 29 Ekim mesajı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den 29 Ekim mesajı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den 29 Ekim mesajı



Yarınlarımızın teminatı evlatlarımıza bırakılan en büyük miras ve sarsılmaz bir değer olan cumhuriyetimizin, 99'uncu kuruluş yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.

Temeli yüksek kültürümüze dayanan Türkiye Cumhuriyeti'ni büyük gayretlerle inşa eden milletimiz, Millî Mücadele'nin her safhasında vatanseverliğini ve bağımsızlığına sadakatini tüm dünyaya göstermiştir. Dün olduğu gibi bugün de cumhuriyetimiz; millî ve manevi değerlerini bilen, ülkesine karşı sorumluluk duygusu besleyerek bilimin ışığında yürüyen vatan evlatlarının omuzlarında yükselecektir. Bu hususta müreffeh geleceğimizin teminatı olan evlatlarımıza inancımız sonsuzdur.

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına bir adım kala, "Türkiye Yüzyılı" vizyonumuzun tazelediği heyecanımız ve fırsat eşitliğine dayanan eğitim anlayışımızla yeni neslimizi, çağın gereği olan bilgiyle donatacağız. Büyük eğitim ailemizin neferleri olarak karakterinde kahramanlık, idealinde hürriyet, davasında insaniyet olan bir milletin çocuklarına hizmet etmekten kıvanç duyuyoruz.

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm aziz şehitlerimizi saygıyla yâd ediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.

Mahmut Özer

Millî Eğitim Bakanı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.