Muhalefete Selam Çakan Eşi FETÖ'den İhraç Olan Birinin MEB Bakanlık Makamında Ne İşi Var?

Muhalefete Selam Çakan Eşi FETÖ'den İhraç Olan Birinin MEB Bakanlık Makamında Ne İşi Var?

Muhalefete Selam Çakan Eşi FETÖ'den İhraç Olan Birinin MEB Bakanlık Makamında Ne İşi Var?

2024 Yerel Seçim sonuçlarına bakıldığında seçmenden aldığı oy sayısına bakıldığında CHP'nin aslında oyunu artırmadığı, AK Parti seçmeninin oylarının bir kısmının Yeni Refah Partisine kaydığı bir kısmının ise sandığa giderek oyunu geçersiz kıldığı ve ya sandık başına gitmediği ötürü AK Partinin oylarının düştüğü açıkça görülmektedir. Bu tablo üzerinden sonuçları değerlendirecek olursak Ak Partili seçmenin ben oyumu CHP'ye vermedim ama küskünüm mesajı ortadır.

MEB özelinde değerlendirecek olursak; Ak Partiye oy verenler bu seçimde neden küstü?

Bu soruya bir örnek üzerinden giderek bir cevap vermeye çalışacağız ayrıca zaman içerisinde de MEB özelinde AK Parti seçmenin neden küstüğüne dair bu tip örnekleri ve tespitleri mebpersonel sitemizde bulabileceksiniz.

Milli Eğitim Bakanlığında Nabi AVCI ve İsmet YILMAZ’ döneminde en kritik birim olan basın müşavirliği kadrosunda görev yapan , Bakanların ve Müsteşarın mahreminde görev yapan ve her şeyden önemlisi de 17-25 Aralık darbe kalkışması ve 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Milli Eğitim Bakanlığının basın müşavirliğine getirilen ve devamında da daire başkanlığı görevinde bulunan EMİNE AZDİKEN örneği üzerin gidecek olursak;

MEB’de basın müşavirliği yapan ve EMİNE AZDİKEN’in eşi Levent AZDİKEN 15 Temmuz darbe girişiminden sonra emekliliğini istedi . Emekli olmasına rağmen FETÖ’nün ankesörlü telefon görüşmelerine takılarak 701 sayılı KHK ile rütbeleri söküldü .

Emekli Tankçı Albay Levent AZDİKEN , 15 Temmuz sonrasında emekli olmasına rağmen KHK ile rütbeleri sökülmüş, emekliliği elinden alınmış ve ankesörlü telefonla görüşmelerde bulunduğu için FETÖ’den göz altına alınmıştı .

whatsapp-image-2019-03-30-at-16-59-13.webp

Milli Eğitim Bakanlığında o dönem daire başkanı olarak görev yapan Emine AZDİKEN , 2019 yerel seçimlere 1 gün kala sosyal medya hesabından millet ittifakının mesajını paylaşarak muhalefete selam çakmıştı

Emine AZDİKEN’in paylaşımı

gkehgqxwcaa7wix.jpeg

Peki, Emine AZDİKEN Şu An Hangi Görevde?

Bakan Yusuf Tekin'in göreve başlamasından sonra Emine AZDİKEN'in Bakanlık Makamında görev aldığı ve gayrı resmi olarak Basın Müşaviri gibi çalışmalarda bulunmaya başladı.

AK Partiye bugüne kadar oy veren bir seçmen 2019 yerel seçimler öncesi Muhalefete selam çakmış ,eşi FETÖ'den ihraç edilmiş birininin bu şekilde MEB Bakanlık Makamında olduğunu gördüğü ve ya duyduğu an tepkisi ne olur?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hangi bürokratları ; Ne de olsa kışın sonu bahardır “ mesajıyla CHP’nin sloganını paylaşıp muhalefete selam çakan Emine AZDİKEN'in bu şekilde görev almasına sebep oluyor bilinmez ama MEB özelinde sadece bir olay üzerinden Ak Partiye oy verenlerin bu seçimde neden küstüğünü gösteren güzel bir örnek olarak değerlendirilebilir.

MEB özelinde AK Parti seçmenin neden küstüğüne dair bu tip örnekleri ve tespitleri zaman içerisinde ayrıca mebpersonel sitemizde bulabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.