Öğretmen Maaş Promosyonunda Yeni Rekor Ücret

Öğretmen Maaş Promosyonunda Yeni Rekor Ücret

Öğretmenlere maaş promosyonu için yapılan anlaşmada rekor ücrete anlaşıldı

Ankara -Çankaya ilçesinde görevli öğretmenlerin maaş promosyonu için İlçe milli eğitim müdürlüğü tarafından bir banka ile yapılan anlaşmada öğretmenlere 9.550 TL Maaş promosyonu ödenmesi noktasında anlaşamaya varıldı.

Mebpersonel.com sitemize şu ana kadar ulaşan ve haberlere konu olun öğretmen maaş promosyonları arasında en yüksek ücret oldu.

milli-egitim-bakanligi-baskili-fermuarli-kisiye-ozel-erkek-kartlik-cuzdan-siyah-milli-egitim-bakanligi-cuzdanlari-ani-yuzuk-ani-yuzuk-359790-39-o.jpg

Bu rekor maaş promosyonunun üstene başka bir ilimiz ve ya ilçemizden yeni bir rekor ücret gelecek mi? Maaş promosyonlarına dair ne güncel haberleri mebpersonel.com sitemizden takip edebilirsiniz.

MEB Personel Telegram kanalına katılıp konu ile ilgili en güncel ve hızlı gelişmelerden haberdar olabilirsiniz Ve sohbet bölümünde sorularınızı sorabilirsiniz.

MEB PERSONEL TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/MebPersonel

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.