Okul müdüründen örnek hareket

Okul müdüründen örnek hareket

Okul müdüründen örnek hareket

Aydın’da Söke’ye bağlı Kisir Mahallesi’nde bulunan Kisir İlk ve Ortaokulu’nun dış cephe boyama işlemi, okulda görevli personel tarafından yapıldı.

(MURAT TAN) Yeni eğitim-öğretiminin başlamasıyla birlikte Söke’de bulunan Kisir İlk ve Ortaokulu’nun bakımsız haliyle ilgili olarak harekete geçen Okul Müdürü Kadir Erman ile yardımcı personel Atakan Yıldız tarafından dış cephe boyaması yapıldı.

“HER ŞEY ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN”

aydindaki-okul-mudurunden-ornek-hareket-310230-f6474f419ed48184466f5043c9f2f75c.jpg

Okul Müdürü Erman ile personel Yıldız’ın hummalı çalışmasıyla dış cephe boyası tamamlanan okul, yeni görünüme kavuşturularak bakımsız halinden kurtuldu. Okul Müdürü Erman ile personel Yıldız’a, görev yaptıkları okuldaki iyileştirme ve güzelleştirme çalışmaları nedeniyle Söke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından teşekkür edildi. Kisir İlk ve Ortaokulu’ndan boyama işlemiyle ilgili yapılan açıklamada, “İlkokulumuzun kötü halde olan dış cephe duvarı okul müdürümüz Kadir Erman ve Yardımcı personel Atakan Yıldız tarafından tamir edilip boyandı. Her şey öğrencilerimiz için” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.