Peygamber düşmanı MEM  Şube Müdürüne  tepki yağıyor

Peygamber düşmanı MEM Şube Müdürüne tepki yağıyor

Peygamber düşmanı MEM Şube Müdürüne tepki yağıyor

Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli bir şube müdürünün, okulun onur panosunda asılı Peygamber Efendimizin adının yazılı olduğu görselin kaldırılmasını istediği iddiası ortalığı karıştırdı. Konu, Milli Eğitim Bakanlığına da ulaştırıldı.

Seydişehir ilçesindeki bir okulda yaşananlar, bugün Konya’nın gündemini oluşturdu.

İddiaya göre; aynı binada bulunan Seydişehir TOKİ Ortaokulu ve İlkokulu’na gelen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü M.A, koridorda müdür yardımcıyla dolaşırken, onur panosundaki bir görsele takıldı.

“DERHAL KALDIRIN”

Hazırlanan daire şeklindeki görselin merkezinde Arapça harflerle Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in ismi, çevresindeki oklarda ise Türkçe olarak doğruluk, merhamet, temizlik, hoşgörü gibi ifadelerin yer aldığını gören M.A, “Bunu derhal buradan kaldırın.” dedi.

konyada-peygamber-dusmani-mudure-tepki-yagiyor.jpeg

TALİMAT VERİP, GİTTİ!

Başka bir müdür yardımcısı, görselin kaldırılmasını isteyen M.A’ya, “Okulda seçmeli Kur’an-ı Kerim dersi var. Onda da Arapça yazılar var.” demesine rağmen, M.A, Peygamber Efendimizin adının yazılı olduğu onur köşesindeki görselin kaldırılması konusundaki ısrarını sürdürerek okuldan ayrıldı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA İLETİLDİ

İddialar, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığına da aktarıldı, bugün Konya’nın gündemini oluşturdu. “Bu tür bir yazının kime ne zararı olabilir ki! Yaşananlar için olsa olsa Peygamber düşmanlığı denilebilir” şeklinde tepkilerini dile getiren vatandaşlar, yetkililere gereğinin yapılması için çağrıda bulundu.

Bu arada okuldan yansıyan son görüntülerde, görselin çoğaltılarak binanın bir çok yerine asıldığı görüldü.

kAYNAK:https://haberdairesi.com/konya/

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.