Promosyon ihalesi öğretmenleri mağdur etti

Promosyon ihalesi öğretmenleri mağdur etti

Promosyon ihalesi öğretmenleri mağdur etti

Batman Eğitim Sen Şube Başkanı Nureddin Şimşek, Promosyon genelgesinin Batman’da görev yapan eğitim emekçileri adına 10.07.2020 tarihinde protokol, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ihaleyi alan banka ve yetkili sendikanın yaptığı promosyon ihalesinin Batmandaki emekçileri mağdur ettiğini belirtti.

‘’BİR KARŞI EYLEMSELLİK SÜRECİNE GİRECEĞİZ’’

Taleplerinin karşılanmaması durumunda banka kartlarını iptal edeceklerini belirten Batman Eğitim Sen Şube Başkanı Nureddin Şimşek: “Ülke genelinde bizden çok daha az personeli olan kurumlara bile bu bankalar 50.000,00TL civarında tekliler sunulmuşken, Batmanda görev yapan eğitim emekçilerine bu kabul edilemez tekliflerle gelmelerini elbette emekçiler değerlendirecektir. Ancak gelecek hafta tekrar yapılacak ihaleye şimdiye kadar kamuoyuna yansıyan ve başka illerde yapılan ihalelerde verilen para miktarının ortalaması olan 22.000,TL üzerinde bir teklif sunmamaları durumunda Eğitim Sen olarak bu bankalara karşı tutumumuzun çok radikal olacağını şimdiden herkesin bilmesini isteriz. Binlerce eğitim emekçisinin bu bankalardaki hesaplarını kapatma, kredi kartlarını iade etme ve bu bankalar kamuoyuna teşhir etmekten başlamak üzere en sert şekliyle bu bankalara karşı bir karşı eylemsellik süreci içerisine gireceğiz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.