Talip Geylan'dan belediyenin öğretmenlere 1500 liralık desteği hususunda açıklama

Talip Geylan'dan belediyenin öğretmenlere 1500 liralık desteği hususunda açıklama

Talip Geylan'dan belediyenin öğretmenlere 1500 liralık desteği hususunda açıklama

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Şehitkamil belediyesinin öğretmenlere vereceği 1500 lira nakdi yardım konusunda açıklamalarda bulundu.

MESLEKTAŞLARIMIZIN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMU ACI ŞEKİLDE....

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan şu ifadeleri kullandı:

''Belediyelerin yoksunluk çeken vatandaşlara yardımda bulunması, sosyal devlet ilkesinin bir gereği olarak takdir edilir. Bu açıdan değerlendirdiğimizde, Şehitkamil Belediyesi’nin öğretmenlere 1.500 TL DESTEK vereceği açıklaması, aslında meslektaşlarımızın içerisinde bulunduğu durumu acı şekilde göstermektedir. Hükümet açısından ise bu görüntü, üzerinde düşünülmesi ve aslında çok rahatsız edici bu tablodan kurtulmak için acilen tedbir alınması gereken bir durumu gözlerimize sokmaktadır. Eğitime Hazırlık Ödeneği’nin 1.325TL gibi komik rakamda kaldığı ya da “Özlük haklarını iyileştirmek ”için gereksiz bir sınava zorlanan öğretmenlerin “İhtiyaç sahibi vatandaşlar” olarak Belediyelerin yardımına muhtaç kaldığı bu fotoğraf Türkiye’ye yakışan bir görüntü hiç değildir! “Güçlü öğretmen, güçlü Türkiye” sloganının gereği, öncelikle, meslektaşlarımızın maaşlarını “muhtaç kalmayacakları” bir seviyeye çıkarmaktır!''

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.