Uzman Öğretmenlik Sınavı Yapılması Doğru Mu?

Uzman Öğretmenlik Sınavı Yapılması Doğru Mu?

Uzman Öğretmen olabilmek için uzaman öğretmenlik Sınavı Yapılması Doğru Mu?

Bugün 20.Eğitim Şurasında Öğretmenlik meslek kanunu kapsamında 10.yılını dolduran öğretmenlerin kariyer basamakları doğrultusunda Uzman öğretmenlik sınavı girip kazanması durumunda Uzman Öğretmen olacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ifade edildi.

Öğretmenlik meslek kanunu yapılan açıklamalara göre şuradan sonra meclise sevk edilecek. Açıklamalardan sonra özelikle Uzman öğretmen olmak için sınavın olması konusunda itirazlar var . Uzman öğretmenlik sınavı nasıl yapılacak? Şartlar neler olacak bu tür detayları meslek kanunun açıklanmasıyla daha detaylı bir şekilde görülecektir.

Meclis görüşmelerinde uzman öğretmen olmak için uzman öğretmenlik sınavı konusunda düzeltmeye gidilip sınavsız bir şekilde uzman öğretmen olabilme konusunda talepler olacaktır.

Mebpersonel.com olarak bizlerde Uzman Öğretmenlik Sınavı Yapılmasını doğru bulmuyoruz.

MEB Personel Telegram kanalına katılıp konu ile ilgili en güncel ve hızlı gelişmelerden haberdar olabilirsiniz Ve sohbet bölümünde sorularınızı sorabilirsiniz.

MEB PERSONEL TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/MebPersonel

ffichrowyagcirs.jpeg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.