2017 Temmuz'da atanan öğretmenlerin çoğu özür grubu ataması mağduru olacak

2017 Temmuz'da atanan öğretmenlerin çoğu özür grubu ataması mağduru olacak

2017'de Temmuz'da atanan öğretmenlerin çoğu özür grubu ataması mağduru olacak

2017'de Temmuz'da atanan öğretmenlerin çoğu özür grubu ataması mağduru olacak.  19 Temmuz 2017'de ataması yapılan  öğretmenlerden kadroya geçenler Ağustos ayında eş durumu atamasına başvuru yapabilecekler. Bu konuda resmi açıklama MEB tarafından bilindiği üzere bayramdan önce yapıldı. Eş durumu atamasına yani özür grubu atamasına yeni kadroya alınan öğretmenlerin başvurması öğretmenleri mutlu etmiş gözükse de tam anlamıyla mutlu etmiş diyemeyiz.

19 Temmuz 2017'de ataması yapılan öğretmenlerin büyük bir çoğunluğu güvenlik soruşturmasından dolayı göreve geç başlamak zorunda kaldı. 2017 Temmuz'da atanan öğretmenlerin büyük bir çoğunluğu Eylül ve Ekim aylarında göreve başlamak zorunda kaldı. Bu sebepten ötürü eş durumu atamalarına başvuru hakkı kazanamayacak olan binlerce öğretmen var. 

Bunu sosyal medyada dile getiren öğretmenler yetkililerden gün farkıyla mağduriyet yaşamamak adına açıklama bekliyor. 1 günden dolayı eş durumu atamasına başvuramayacak öğretmenler MEB'den bu konuda esneklik sorun giderici bir açıklama bekliyor. İşte öğretmenlerin mağduriyetini anlatan o görsel:

2017 Temmuz'da atanan öğretmenlerin çoğu özür grubu ataması mağduru olacak

MEBPERSONEL.COM / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.