3 İle Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

3 İle Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

7 Temmuz 2017 tarihli resmi gazete yayımlandı; MEB'de 3 ile milli eğitim müdürü atandı.

 07.07.2017 tarihli resmi gazete yayımlandı. Resmi gazetenin atama kısmında Milli Eğitim Bakanlığı ile ilintili 3 atama kararı bulunuyor. Antalya, Kütahya ve Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüklerine atama yapıldı.

 Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan atandı. Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Murat Aşım'ın ataması yapıldı. Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü ise Sabahattin Dülger oldu.

 
3 İle Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

YÜKSEL ARSLAN KİMDİR?

1970 yılında Çanakkale’nin Bayramiç İlçesinde doğan Yüksel Arslan, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden 1993 yılında mezun oldu. Çeşitli okullarda öğretmen ve müdür olarak görev yapan Arslan, 2009 yılında Sivas Zara İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 20 Mart 2014 tarihinden bu yana da Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Arslan, evli ve iki çocuk babası.

3 İle Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

 

Murat AŞIM  KİMDİR?      

  1979 Yılında  Kayseri İlinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi İstanbul’da bitirdi. Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu. İlk öğretmenlik görevine İstanbul’da başladı. Müdür yardımcılığı, Müdür başyardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu.  YSÖP (Yetiştirici Sınıf Öğretimi Programı) ve OGYE  (Okul Gelişimi Yönetim  Ekibi)İl formatörü olarak görev yaptı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığından 15.03.2016 tarihinde ayrıldı. 16.03.2016 tarihinde Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başladı.   Evli ve üç çocuk babası olan Aşım, İngilizce bilmektedir.  

3 İle Milli Eğitim Müdürü Ataması Yapıldı

SABAHATTİN DÜLGER  KİMDİR?

1969 yılında Bursa İli Yıldırım İlçesinde doğdu. Sırasıyla İlkokulu Davutkadı Eşref Evcil İlkokulu’nda, ortaokul ve lise öğrenimini Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. 1992 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. Aynı yıl Tavşanlı İmam Hatip Lisesinde meslek dersleri öğretmeni olarak göreve başladı. 2003 yılında Tavşanlı –Bağlık İlkokulunda Okul müdürlüğünde okul müdürlüğü görevine başladı. Daha sonra sırasıyla Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eskişehir-Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Bursa İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 09 Haziran 2014 tarihinde Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı.Sabahattin DÜLGER evli ve 3 çocuk babasıdır.


Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.