Anket MEB Uzaktan Eğitim ve Salgın Süreci Değerlendirme

Anket MEB Uzaktan Eğitim ve Salgın Süreci Değerlendirme

MEB'den Yeni Anket: Küresel Salgın Döneminde Eğitim Süreçlerinin Değerlendirilmesi ve Yeni Eğitim-Öğretim Yılı İçin Beklentiler

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce, "Küresel Salgın Döneminde Eğitim Süreçlerinin Değerlendirilmesi ve Yeni Eğitim-Öğretim Yılı İçin Beklentiler Araştırması"  yürütülmektedir. Bu bağlamda Genel Müdürlüğümüze bağlı okul türleri olan Anadolu liseleri, fen liseleri ve sosyal bilimler liselerinde görev yapan okul yöneticileri ve öğretmenler ile bu okul türlerine devam eden öğrenci ve velilerine yönelik hazırlanan anketler http://anket.meb.gov.tr/ adresinde 05.06.2020-15.06.2020 tarihleri arasında erişime açık olacaktır.

Anketlerin Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda bir müdür yardımcısı koordinesinde okul yöneticisi, öğretmen, öğrenci ve velilere duyurulması, 05.06.2020-15.06.2020 tarihleri arasında doldurulması gerekmektedir.

Anketlere erişim için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.