Avcı: Birbirimize propaganda yapmaya gerek yok

Avcı: Birbirimize propaganda yapmaya gerek yok

''Eğitimciler olarak ne kadar kritik bir görev üstlendiğimizi biliyoruz. Onun için birbirimize propaganda yapmaya gerek yok. Birbirimize plaket vermeyelim''

 Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Eğitimciler olarak ne kadar kritik bir görev üstlendiğimizi biliyoruz. Onun için birbirimize propaganda yapmaya gerek yok. Birbirimize plaket vermeyelim'' dedi.

Bakan Avcı, bir otelde gerçekleştirilen "Yönetsel Yenilik ve Geliştirme Çalıştayı"nın açılışında yaptığı konuşmada, çalıştayın gelecek dönemde atılacak adımlara yol gösterici olacağını söyledi.

Pek çok şeyin Ankara'dan başka sahadan başka göründüğünü ifade eden Avcı, ''Ankara'da masa başında çok iyi niyetlerle en idealini yaptığını zannederken uygulamada hiç aklınıza gelmeyen sorunlar ortaya çıkabiliyor. Dolayısıyla sizin bu çalıştayda yapacağınız katkılar gerçekten önemlidir. Bu toplantıları ciddiye almanızı istirham ediyorum'' diye konuştu.

Eğitimcilerden bu tür toplantılarda mümkün olduğu kadar öze ilişkin kısa konuşulmasını isteyen Avcı, şöyle devam etti:

''Her toplantıda uzun uzun birbirimize Türkiye ve eğitim propagandası yapmaya gerek yok. Türkiye'nin ne kadar önemli bir ülke olduğunu biliyoruz. Eğitimin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Eğitimciler olarak ne kadar kritik bir görev üstlendiğimizi biliyoruz. Onun için birbirimize propaganda yapmaya gerek yok. Çok kısa ve konuların özüne ilişkin konuşmayı gelenek hale getirelim. Birbirimize plaket vermeyelim. Hani 'Körler sağırlar birbirini ağırlar'a döndü artık. Onun için lüzumsuz toplantı yapmayalım. Lüzumsuz konuşmayalım ve lüzumsuz nutuklar atmayalım. Ne işe yarayacağı bilmediğimiz plaketler armağan etmeyelim. Çok yalın basit ama uyulması çok zor önerilerde bulunuyorum."

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.