Bakan abisi olunca MEB'de 5 yılda 3 Farklı Genel Müdürlük Koltuğuna Ataması Yapıldı.

Bakan abisi olunca MEB'de 5 yılda 3 Farklı Genel Müdürlük Koltuğuna Ataması Yapıldı.

Bakan abisi olunca MEB'de 5 yılda 3 Farklı Genel Müdürlük Koltuğuna Ataması Yapıldı.

2017 yılında Mehmet Nezir Gül MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünde daire başkanı olarak yaparken Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın kararıyla Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne getirildi.

2020 yılında ,Bakan Ziya Selçuk'un göreve gelmesinden sonra ise Mehmet Nezir Gül Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atandı.

2022 yılında ise Bakan Mahmut Özer'in göreve gelmesinden sonra , Milli Eğitim bakan yardımcılığı görevine Nazif Yılmaz’ın getirilmesinin ardından boşalan Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne Mehmet Nezir Gül atandı.

2017 yılında bu yana MEB'de 3 Genel Müdürlük koltuğuna oturan Mehmet Nezir GÜL bilindiği üzere Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün abisi.

Mehmet Nezir Gül, kişilik olarak dürüst ve çalışkan biri olabilir bu konuda her hangi bir şüpheye gerek yok ama Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün abisi olmasaydı 2017 yılından bu yana MEB merkez teşkilatında Genel Müdürlük düzeyinden bir çok değişim olmasına rağmen bugüne kadar her bakan değişiminde farklı bir genel müdürlüğe ataması yapılır mıydı?

MEB'de 5 yılda 3 farklı genel müdürlük koltuğuna atanıp ta görevde olan var mı ?

Merakla , Mehmet Nezir Gül'ün Din Öğretimi Genel Müdürlüğü makamından sonra hangi Genel Müdürlüğüne atanacağı beklenirken işin özeti Bakan abisi olunca MEB'de oturulmayacak koltuk kalmıyor..

14182518-m-nezir-gul.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.