Bakan Avcı Duyarsız Kalmadı

Bakan Avcı Duyarsız Kalmadı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir öğretmenin sosyal paylaşım sitelerinde köy okulundaki spor malzemesi eksikliğine ilişkin paylaştığı fotoğraf, Milli Eğitim Bakanı Avcı'nın dikkatini çekti ve bu konuda talimat verdi.

 Nizip ilçesinde bir öğretmenin sosyal paylaşım sitelerinde okuldaki spor malzemesi eksikliğini paylaştığı fotoğraf üzerine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ihtiyaç duyulan spor malzemelerinin temin edilmesini sağladı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Nizip'e bağlı Yeniyazı Köyü İlkokulu'nda görev yapan bir öğretmen, öğrencilerinin malzeme olmadığı için spor yapamadığını anlatan bir fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.

Söz konusu fotoğrafı gören Bakan Avcı, okulla irtibata geçilmesini ve ihtiyaç duyulan spor malzemelerinin hemen temin edilmesini sağladı. Malzemeler bakanlık kanalıyla Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştırıldı.

Nizip'e giden İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Yeniyazı Köyü İlkokulu'nu ziyaret ederek, basketbol, voleybol ve futbol topları, spor ayakkabıları ile masa tenisi ekipmanlarından oluşan malzemeleri öğrencilere dağıttı.
(Anadolu Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.