Bakan Avcı Problem Çözme Konusundaki Ustalığını Gösterdi

Bakan Avcı Problem Çözme Konusundaki Ustalığını Gösterdi

Bakan Avcı Problem Çözme Konusundaki Ustalığını Gösterdi.

 Öğretmen dostu Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün katıldığı ahaber canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. TEOG sistemi, AYM'nin dersaneler kararı, Öğretmen atamaları, KPSS gibi bir  çok konuda kafa karıştıran çözüm bekleyen durumlara Bakan Avcı açıklık getirdi.

Bakan Avcı akıllara takılan bir konuda da çözümü canlı yayında öğretmen adaylarına duyurdu. Zaten Bakan Avcı'nın bugune kadar sunduğu çözüm yolları ve aldığı kararlar hep öğretmen odaklı olmuştur. Daha önceleri bunu takviye yetiştirme kursları ile ilgili alınan kararlarda görmüştük. Bu alanda usta olan Bakan Avcı dün geceki yayında yine öğretmen odaklı bir çözüm bularak ilerde yaşanacak magduriyetin önüne geçmiş oldu.

Bilindiği üzere KPSS-ÖABT sonuçları mahkemelik olan ve 45 gün boyunca mahkelemeleri devam edecek olan SOSYAL BİLGİLER-COĞRAFYA testleri, o alanda atama bekleyn öğretmen adaylarını magdur etmişti. Çünkü mahkeme sonuçları 45 gün süreceği için öğretmenlerin ataması gecikecekti. Bakan Avcı dün gece canlı yayında yaptığı açıklama ile bu sorunun ortadan kalkmasını sağladı. Bakan Avcı "Sosyal bilgiler ve Coğrafya Öğretmenlerininin atamaları , mahkemelerin tamamlanmasının ardından yapılacak". Bu durumda belirsizlik ortadan kalkmış oldu. 

Öğretmen dostu Bakan Avcı'nın yine Öğretmen odaklı bulduğu bu çözüm önerisi atama bekleyen coğrafya ve sosyal bilgiler öğretmenlerini mutlu etti..

www.mebpersonel.com


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.