Bakan Avcı: Sorunları çözmek için taşın altına elimizi soktuk

Bakan Avcı: Sorunları çözmek için taşın altına elimizi soktuk

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Allah'ın izni ile sorunları çözmeye talip olduklarını belirterek, "Bu yükün altına girmişiz, taşın altına elimizi sokmuşuz, büyük siyasi riskleri alarak pek çok kararın altına imzayı atmışız" dedi.

 Seçim çalışmaları kapsamında Mahmudiye ilçesinin İsmetpaşa mahallesindeki vatandaşlarla bir kahvehanede buluşan Bakan Avcı, yaşanan sorunları dinledi. Kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara seslenen Avcı, vatandaşlardan 7 Haziran'da oy kullanırken, "o parti barajı geçecek, bu parti barajı geçmeyecek" düşüncesi ile oy kullanmamalarını istedi. Türkiye'de 12 yılda yapılan hizmetleri hatırlatan Avcı, "Oy, hizmet getirebilecek olana verilir. Oyunuzu ziyan etmeyin. Tabii ki tercih sizin, ama Türkiye'nin 12 yılda nereden nereye geldiğini de unutmamak lazım. İstikrarın değerini bilmek lazım. Eğer siyasi ve ekonomik istikrar bozulursa, yarın hepimiz bundan etkileniriz. Kimse benim tuzum kuru ben etkilenmem diye düşünmesin. O yüzden oy kullanırken de vicdanımıza yaslanacağız. Kim ne yaptı bugüne kadar? Kim yapmak istiyor? Bunları tartacağız, ona göre oyumuzu kullanacağız. Biz AK Parti olarak bugüne kadar yaptığımız işlerde muvaffak olduğumuzu, vatandaşa hizmet için çalıştığımızı Allah'ta biliyor, biz de biliyoruz. Vatandaşta inşallah takdir ediyor. Şükür nimeti arttırır. Yapılanların kıymetini bilirsek, Allah daha fazlasını bize nasip eder. Ben buradaki kardeşlerimin geniş resme bakarak oy kullanmaları gerektiğini belirtmeyi bir vazife biliyorum" dedi.

"DOSTLUĞU, KARDEŞLİĞİ, BARIŞI TEMİN ETMEK İÇİN AK PARTİ'NİN YAPTIKLARI ORTADA"

Dostluğu, kardeşliği, barışı temin etmek için AK Parti'nin bugüne kadar yaptıkları ortada diyen Bakan Avcı, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Bundan sonra da yapacakları belli. Ne yapacağını, yapmayacağını vatandaş ileriye doğru baktığında da geriye doğru baktığında da biliyor. Kamuoyu yoklamaları yapılıyor. Vatandaşa soruyoruz, hangi partiye oy vereceksiniz? O parti, bu parti, şu parti diyor. Anketlerde Türkiye'nin en önemli sorunu nedir diye soruyoruz. Barış diyor, ekonomi diyor sorunları sayıyor. Peki bu sorunları kim çözebilir? Kime güveniyorsun? Dediğimiz zaman, hangi partiye oy verecek olursa olsun, sorunu çözse çözse yine AK Parti çöze diyor. Biz de Allah'ın izni ile bu sorunları çözmeye talibiz. Bu yükün altına girmişiz, taşın altına elimizi sokmuşuz, büyük siyasi riskleri alarak pek çok kararın altına imzayı atmışız. Bir gün gene kahve toplantısı yapıyoruz, masaların üzerine Kürkçe seçim propagandaları var. Gençler bilmezler onun için onlara söyledim ki, 'Bak bu kitabı görüyor musun? Eskiden bunun bir sayfasını sende buldukları zaman başın derde giriyordu." Barış içinde, huzur içinde, kardeşlik içinde yaşamak için ne mümkünse yapmaya çalıştık, çalışıyoruz. Bunun devamı, istikrarın devamı bekliyoruz. Siz de 7 Haziran günü sandık başına gittiğiniz zaman bunların muhasebesini yaparak oyunuzu kullanırsanız, memleketimiz için en doğru kararı vermiş olursunuz."

Bakan ardından çeşitli ziyaretler için Eskişehir şehir merkezine döndü.

 İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.