Bakan Mahmut Özer'den İl Milli Eğitim Müdürü Hakkında Cevabı Beklenen Sorular

Bakan Mahmut Özer'den İl Milli Eğitim Müdürü Hakkında Cevabı Beklenen Sorular

Bakan Mahmut Özer'den İl Milli Eğitim Müdürü Hakkında Cevabı Beklenen Sorular

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandıktan sonra sadece 2 ay sonra Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Nesrin Kakırman hakkında basında yer alan haberlerde Bakan Mahmut Özer'e rağmen 38 günde 3.il milli eğitim müdürü değişti haberinde çeşitli iddialara yer verilmişti.

Nesrin Kakırman Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde ayrılırken yayınlamış oluğu veda mesajında Bakan Mahmut ÖZER'e teşekkür etmediğini belirtiğimiz haberimiz sonrası ise Veda mesajı düzeltilerek Bakan Mahmut Özer'e teşekkür edilmişti.

2 ay önce Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan ve geçtiğimiz günlerde Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Nersin Kakırman'ın hakkında Bakan Mahmut ÖZER ve MEB yetkililerin şu sorulara cevap vermesini bekliyoruz.

Nesrin Kakırman'ın kurucusu ve başkanı olduğu derneğin fetö bağlantısı var mıydı?

Bu dernek ne zaman ve hangi sebeple kapatıldı?

Şimdi bu gelişmeler doğrultusunda Nesrin Kakırman'ın Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması sonrasında sadece 2 ay görevde kalıp oradan Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasında başka hangi sebepler vardı sonraki haberlerimizde yer vereceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.